Haluan Karva-Kaveriksi

Oletko kiinnostunut  eläinavusteisesta vapaaehtoistyöstä ?

Toimintaan pääset mukaan osallistumalla kaksiosaiseen testitilaisuuteen, joka koostuu luento- osuudesta (noin 2 h) sekä  varsinaisesta eläimen testauksesta.  Testissä testataan perusasioita Karva-Kaveritoimintaan liittyen kuten sitä miten eläin antaa käsitellä itseään, miten se suhtautuu vieraisiin ihmisiin ja erilaisiin tilanteisiin. Testiin ovat tervetulleita kaikki eläimet lajiin, rotuun, ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Soveltuvuustestin hinta on 50€ ja se sisältää yhden eläimen testauksen, ensimmäisen vuoden (kuluva kalenterivuosi) jäsenmaksun, toimintapassin, eläimen liivin / nauhan ja vakuutuksen. Lisäksi testin läpäisystä saa todistuksen.  Seuraavista saman talouden eläimistä maksu on 15€ per eläin.

Lisätietoja toiminnasta saa mm. Joensuun seudun koordinaattorilta sähköpostitse:  joensuu@suomenkarvakaverit.fi. Kerrothan sähköpostissa hieman itsestäsi ja  minkä eläimen kanssa haluaisit päästä mukaan toimintaan.

Seuraava testi järjestetään  Joensuun seudulla 9.4. 16.  Testejä järjestetään Joensuun seudulla  keskimäärin kerran vuodessa.